Landing Page Contact

Vinyl en tapijt-vloerbekleding

De vloer is iets heel alledaags waar we continue op lopen. Ondanks het alledaagse karakter is de vloerbedekking een belangrijk aspect binnen het interieur van het pand. Kiessamen met Home Design voor de juiste vloerbekleding in Tienen.

Twee soorten bekleding

Bij Home Design richten we ons tot twee soorten vloerbedekking: vinyl en tapijt. We maken bewust die keuze omdat beide materialen elk hun talrijke voordelen hebben, praktisch als esthetisch.

Vinyl

Vinyl is een algemene benaming voor een (soepel en veerkrachtige) kunststof vloerbedekking van hard materiaal. Het is de koning van imitatie, de keizer van decoratieve mogelijkheden en daarnaast is deze ook nog eens een van de goedkoopste vloerbedekkingen en makkelijk te plaatsen en onderhouden.

Tapijt

Tapijt is zowat de zachtste en warmste optie als het aankomt op vloerbedekking. Je kan het terugvinden in heel veel woningen en daaruit kan besloten worden dat het een populaire manier is om uw vloer te bedekken.

Contact

In Tienen hebben we bij Home Design alle technieken en materialen in huis om beide vloerbekledingen aan te leggen. Kom bij ons langs en samen kiezen we voor het type vloerbekleding die de beste match oplevert met uw interieur. Bel ons voor een afspraak.

Contacteer ons!
016 67 01 93016 67 01 93