Landing Page Contact

Home Design, de kwalitatieve vloerder voor parket of laminaat

Een vloer legt u meestal voor de rest van uw leven. Hierbij zijn laminaat en parket de populairste vloerbedekkingen. Daarbij maakt u samen met Home Design de keuze of u kiest voor echt hout (parket) of kunststof (laminaat). In beide gevallen krijgt u van de vloerder uit Tienen een kwalitatieve vloer op maat.

Parket

Bij velen roept parket nog spontaan het begrip ‘duur’ op. Toch is de rijke en warme uitstraling van een natuurlijke houten vloer niet altijd recht evenredig met de prijs. De zorg waarmee het hout is uitgezocht en behandeld, maar zeker ook het vakmanschap van ons is doorslaggevend voor het eindresultaat.

Laminaat

Vroeger werd laminaat al smalend bekeken als het namaakbroertje van parket. Vandaag kan de vergelijking met parket makkelijk doorgetrokken worden. Laminaat is een kwalitatieve en hoogtechnologische vloerbedekking en een goedkoper alternatief voor parket. Laminaatvloeren zijn onderhoudsvriendelijk en goed bestand tegen vlekken en allerhande beschadigingen.

Wie een vloer wil die lang meegaat en mooi blijft, kiest voor laminaat of parket! Bij ons kiest u de afwerking, het formaat en het motief zelf voor een unieke parketvloer van topkwaliteit. Professioneel geplaatst en behandeld.

Contact

Neem spoedig contact op. U heeft eveneens de mogelijkheid om een schets of een afbeelding toe te voegen, zodat we meteen weten hoe we u precies kunnen helpen. Wij wachten op uw telefoontje.

 
Contacteer ons!
016 67 01 93016 67 01 93