Landing Page Contact

Home Design, voor al uw muurbekleding 

Behang is weer helemaal in de mode. Nadat verven jarenlang de kroonfakkel heeft overgenomen, wordt er tegenwoordig meer dan ooit gecombineerd. Voor alle muurbekleding in Tienen is Home Design uw behangpartner bij uitstek.

Verschillende mogelijkheden

Samen met ons kiest u voor het juiste papier, van klassiek tot trendy. Het juiste behang, assortie met de sfeer en stijl van uw interieur, doet uw muur ademen. Van klassiek tot zeer trendy, alles is mogelijk.

  • Gewoon behang
  • Vliesbehang
  • Glasweefselbehang

Focus op afwerking

Eens het behangpapier gekozen, is het tijd voor het ruwere werk. Zo nodig kan u ons inschakelen voor het verwijderen van oud behangpapier of het verplaatsen van meubels. Als u zelf eens graag de handen uit de mouwen steekt, laat u ons aan de slag gaan in een volledig lege kamer. 

Na de werken wil uiteraard geen vuiligheid of luchtbelletjes in het behang, en vooral rechte behangbanen. Bij Home Design voeren we uw behangwerken netjes uit, met een enorme focus op afwerking.

Contact

Een make-over kan al met enkele rollen behangpapier. U zal zich in een geheel nieuwe ruimte wanen. Om dit leuke gevoel bij uzelf te creëren, neemt u gerust contact op. Bij Home Design staan we u met raad en daad bij in de keuzes voor uw muurbekleding.

 

Contacteer ons!
016 67 01 93016 67 01 93